Podręczniki z serii Career Paths dla branży spożywczej
Podstawy programowe kształcenia w zawodach szkolnictwa branżowego przyporządkowanych do branży spożywczej
Podstawa programowa: Cukiernik
Podstawa programowa: Operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego
Podstawa programowa: Przetwórca mięsa
Podstawa programowa: Przetwórca ryb
Podstawa programowa: Technik przetwórstwa mleczarskiego
Podstawa programowa: Technik technologii żywności (na podbudowie SPC.01. Produkcja wyrobów cukierniczych oraz SPC.07. Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych)
Podstawa programowa: Technik technologii żywności (na podbudowie SPC.02. Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń oraz SPC.07. Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych)
Podstawa programowa: Technik technologii żywności (na podbudowie SPC.03. Produkcja wyrobów piekarskich oraz SPC.07. Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych)
Podstawa programowa: Technik technologii żywności (na podbudowie SPC.04. Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych oraz SPC.07. Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych)
Podstawa programowa: Technik technologii żywności (na podbudowie SPC.05.Obróbka ryb i produkcja przetworów rybnych oraz SPC.07. Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych)